Ripening-K

etikettescil 

Ambalaj Tipi: 1 Lt- 5 Lt

 

 

GARANTİ EDİLEN İÇERİK

Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) 25%
BİTKİ DOZU UYGULAMA ŞEKLİ VE DÖNEMİ
Meyve Ağaçları 100-250 ml/100 lt su Meyvelerin büyümeye başlaması ile hasattan 2 hafta öncesine kadar 15 gün ara ile uygulama yapılır.

Sebzeler

(Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Havuç vs.)

100-250 ml/da Tam yapraklanmadan sonra 3-5 uygulama.
Narenciye 100 -250 ml/100 lt su Meyve oluşumundan itibaren 10-15 gün ara ile uygulanır.
Bağ 100-250 ml/100 lt su Dane tutumundan sonra 10-15 gün ara ile 2-4 uygulama. Daneler olgunlaşınca 10-15 gün ara ile 2-4 uygulama 
Çilek 100-250 ml/da Çiçeklenme döneminde 10-15 gün ara ile tekrarlanır.
Zeytin 100-250 ml/100 lt su Meyvelerin büyümeye başlaması ile hasattan 2 hafta öncesine kadar 15 gün ara ile uygulama yapılır.
 Mısır, Ayçiçeği 100-250 ml/da Ekimden 4-5 hafta sonrası ile hasat arasında uygulanır.
Pamuk  100-250 ml/da Çiçeklenme döneminde uygulanır.

Tarla ve Endüstri Bitkileri 

(Yer Fıstığı, Soya Fasulyesi, Şeker Pancarı, Tütün vs.)

100-250 ml/da Tam yapraklanmadan sonra 3-5 uygulama.
Süs Bitkileri 100-200 ml/100 lt su Çiçeklenme öncesi dönemde 10-15 gün ara ile tekrarlanır.

Sosyal Medyada Paylaş:

Bunlar da İlginizi Çekebilir