GARANTİ EDİLEN İÇERİK
| Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) |
23% |
| BİTKİ | DOZU | UYGULAMA ŞEKLİ VE DÖNEMİ (YAPRAKTAN) |
| Meyve Ağaçları | 200-250 ml/100 lt su | Meyvelerin büyümeye başlaması ile hasattan 2 hafta öncesine kadar 15 gün ara ile uygulama yapılır. |
| Sebzeler | 200-250 ml/da | Tam yapraklanmadan sonra 3-5 uygulama. |
| (Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Havuç vs.) | ||
| Narenciye | 200 -250 ml/100 lt su | Meyve oluşumundan itibaren 10-15 gün ara ile uygulanır. |
| Bağ | 200-250 ml/100 lt su | Dane tutumundan sonra 10-15 gün ara ile 2-4 uygulama. Daneler olgunlaşınca 10-15 gün ara ile 2-4 uygulama |
| Çilek | 200-250 ml/da | Çiçeklenme döneminde 10-15 gün ara ile tekrarlanır. |
| Zeytin | 200-250 ml/100 lt su | Meyvelerin büyümeye başlaması ile hasattan 2 hafta öncesine kadar 15 gün ara ile uygulama yapılır. |
| Mısır, Ayçiçeği | 200-250 ml/da | Ekimden 4-5 hafta sonrası ile hasat arasında uygulanır. |
| Pamuk | 200-250 ml/da | Çiçeklenme döneminde uygulanır. |
| Tarla ve Endüstri Bitkileri | 200-250 ml/da | Tam yapraklanmadan sonra 3-5 uygulama. |
| ( Yer Fıstığı, Soya Fasulyesi, Şeker Pancarı, Tütün vs.) | ||
| Kesme çiçekçilik | 100-200 ml/100 lt su | Çiçeklenme öncesi dönemde 10-15 gün ara ile tekrarlanır. |
| Damla Sulama (1 ton su ile) 2-3 lt / da Uygulama sayısı bitkinin ihtiyacına göre ayarlanır. |
||




