GARANTİ EDİLEN İÇERİK
| Serbest Aminoasitler |
24% |
| Organik Madde | 36% |
| Organik Karbon | 15% |
| Organik Azot (N) | 3% |
| BİTKİ | DOZU | UYGULAMA ŞEKLİ VE DÖNEMİ |
| Meyve Ağaçları (Kiraz, Şeftali, elma vb) | 100-200 ml/100 lt Su |
Çiçeklenme öncesi Taç yapraklar döküldüğünde Meyve gelişim döneminde |
| Bağ | 100-200 ml/100 lt Su |
Yapraklanma başlangıcında Salkım oluşmasında Danelerin gelişim döneminde |
| Narenciye | 100-200 ml/100 lt Su |
Çiçeklenme öncesi Meyve bağlandıktan sonra |
| Sebze | 100-200 ml/100 lt Su |
Sebzelerin normal gelişme başlangıcında Çiçeklenme öncesi Taç yaprakları döküldüğünde |
| Tütün | 100-200 ml/100 lt Su |
Fideler tarlaya şaşırtıldıktan 15-20 gün sonra |
| Endüstri Bitkileri (Pamuk Ayçiçeği vb.) | 100-200 ml/100 lt Su |
Bitkiler toprak yüzeyine çıktıktan 15-20 gün sonra |
| Hububat | 100-200 ml/100 lt Su |
Herbisit uygulaması ile birlikte |
| Zeytin | 100-200 ml/100 lt Su |
Tomurcuk oluşum, çiçeklenme öncesi ve meyve renk değişimi sırasında ve gerekliyse hasattan sonra |
| Damlama Sulama | 500-1000 ml/da | Bitkilerin gelişme döneminde damlama sulama sistemi ile köklere uygulanır |





